Persoonlijke ontwikkeling

Elke verandering in je leven begint bij jezelf. Bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Als je zelf verandert, verandert jouw omgeving mee. Verandering kun je dus uitsluitend zélf bereiken. Maar je hoeft het niet alléén te doen! 🙂

Ik help je graag. Om gelukkiger, gezonder en krachtiger te worden. Wie je ook bent en waar je ook staat op jouw levenspad. Om lichter, intenser en rijker te leven, in elke rol die je vervult: als ouder of verzorger, als partner, of in je werk.

Coaching

Als holistisch coach en natuurgeneeskundig therapeut kan ik je begeleiden in een persoonlijk ontwikkeltraject op diverse vlakken. Je wilt bijvoorbeeld minder piekeren en meer genieten. Of meer zelfvertrouwen krijgen. Beter functioneren. Meer voldoening/succes/geluk ervaren in je leven. Omgaan met een verlies, of omgaan met ervaringen in het heden of het verleden.

Wat je wens of uitdaging ook is, van één ding ben ik overtuigd: de sleutel ga je vinden in jezelf. In een coachingtraject begeleid ik jou persoonlijk, één op één, naar de essentie: YOU. Ik leer je verbinding te maken met wie jij werkelijk bent en (opnieuw) te voelen waar jouw interesses en je kracht liggen. Je komt erachter wat jou écht gelukkig maakt.

Zo werken we een bepaalde periode samen. Op een bepaald moment in die mooie ontwikkeling zul je merken dat rust en harmonie steeds vanzelfsprekender worden. Je piekert minder, geniet meer, functioneert beter en efficiënter, terwijl je bewuster en intenser leeft. Vanuit je essentie, in harmonie met jezelf en je omgeving.

Waar kan ik jou mee helpen? Ik hoor het heel graag, neem even contact met me op!